Shelley vindt dat Gerrit en Timothy het bij moeten leggen

Shelley vindt dat Gerrit en Timothy het bij moeten leggen

Timothy is bezig achter de computer en Shelley loopt naar hem toe. Heb je even tijd om te praten?, vraagt ze. Dat heeft de mannelijke bewoner wel, maar hij wil vanwege zijn computertijd wel achter de computer blijven zitten. Zou jij ervoor in zijn om met Gerrit te praten?, vraagt Shelley voorzichtig. Komt dit van hem af of dit is je eigen initiatief?, vraagt Timothy. Shelley antwoordt dat het haar eigen initiatief is. Er moet wel gewoon een oplossing komen, zegt ze. Eerst waren jullie beste vrienden en ineens is dat over. Timothy legt uit dat het een opeenstapeling van momenten is en de recente discussie met de mannelijke bewoner de druppel. Sta je ervoor open om hier uit te komen met Gerrit?, vraagt Shelley. Als hij naar mij toekomt, dan wil ik best met hem praten, reageert Timothy. Hij wil zelf niet meer naar Gerrit toe. Vind je niet dat er een oplossing moet komen?, vraagt Shelley. Timothy vertelt dat hij zich op dit moment focust op andere positieve dingen, maar hij zegt dat hij wel wil praten als Gerrit op hem af stapt. Gaan de twee mannelijke bewoners met elkaar in gesprek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *