Jessie lijkt niets te snappen van Shelley

Jessie lijkt niets te snappen van Shelley

Jessie is samen met Jens druk bezig om de financiën weer op de rit te krijgen. Daarbij lijkt het gedrag van de groep hem tegen de borst te stoten. Ik weet soms niet wat ik mensen aan moet hier, zegt Jessie tegen Jens. Jessie vertelt dat hij de regels probeert te handhaven, maar dat hij in de positie wordt gedrukt om politieagent te gaan spelen. Daar heb ik helemaal geen zin in,  zegt Jessie. De mannelijke bewoner legt uit dat hij best voor zichzelf kan kiezen en in zijn eentje iets op kan bouwen. Maar daar heb ik geen zin in, zegt hij. Ik wil het graag met de groep doen. Volgens Jessie heeft Shelley een investering gedaan voor lipbalsem. Dertig euro, maar ze heeft maar 35 euro, legt Jessie uit. Daarnaast zou Shelley volgens de mannelijke bewoner ook nog andere dingen hebben gekocht voor in totaal 9 euro. Ze komt nu dus 4 euro tekort,  vertelt Jessie. Volgens hem heeft Shelley gezegd dat ze het geld met de investering terug gaat verdienen. Ik zeg: dan druk je eigenlijk die investering door mijn strot heen, legt Jessie uit. Die leert g*dverdomme ook helemaal nergens van. Mensen hebben gewoon schijt aan je. Zullen Shelley en Jessie het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *