Hiske voelt zich niet gehoord en is woest

Hiske voelt zich niet gehoord en is woest

Timothy is druk bezig met het regelen van een ring voor Franny. Het maken van een eigen ring is ook een droom van Hiske en Christel weet dat. De vrouwelijke bewoonster helpt Timothy bij het zijn zoektocht en dit lijkt Hiske tegen het zere been te stoten. Het lijkt er namelijk op dat Hiske het voortouw wilde nemen in de zoektocht naar ringen. Ik heb geen zin om hierin tweede keus in te staan, briest Hiske. Alles waar ik mee bezig ben, daar zijn discussies over of daar is iets mee. Ik ben daar klaar mee. Elke keer als ik een idee heb, dan wordt het ook weer ergens anders voor gebruikt. Ik ben daar klaar mee. Volgens Hiske gedraagt Christel zich egoïstisch, omdat ze zich met de ringen bemoeit. Het is toch weer het ikke-ikke-ikke-gevoel, of niet?,  vraagt Hiske boos. Volgens Christel is dit niet het geval. Hiske voelt zich echter uit het oog verloren. Ik vind het gewoon niet leuk, zegt Hiske. Het voelt zo. Er wordt gewoon geen rekening gehouden met mij. Het is niet fijn. De tranen rollen over de wangen van de vrouwelijke bewoonster. Uiteindelijk gaan de twee bewoonsters uit elkaar. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *