Timothy heeft geen zin om bij de opening van Shelley haar winkel te zijn

Timothy heeft geen zin om bij de opening van Shelley haar winkel te zijn

Shelley gaat vanavond de winkel openen en ze heeft onder andere aan Franny gevraagd om een setje van haar lingerie aan te trekken. Timothy lijkt echter weinig zin te hebben om er vanavond bij te zijn. Ik heb geen zin dat er opmerkingen komen, legt hij uit. Ik kan daar slecht tegen. In het huisje laat Franny het setje zien en Timothy complimenteert zijn vriendin. Hij is er echter van overtuigd dat de mannen vanavond opmerkingen gaan maken en dat ze gaan fluiten. Ik ben licht ontvlambaar, dus ik ga die situaties vermijden. Timothy geeft niet veel later toe dat hij het niet leuk vindt dat Franny zich zo voor de bewoners vertoont. Dat is voor mijn ogen bestemd,  legt hij uit. Zeg dat dan!, reageert de vrouwelijke bewoonster boos. Dat weet je toch?, zegt Timothy. Je kent me toch? Zal Franny vanavond toch in lingerie verschijnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *