Shelley roept haar mede bewoners bij elkaar voor de opening van de fanstore

Shelley roept haar mede bewoners bij elkaar voor de opening van de fanstore

Vorige week opperde Shelley het idee om een fysieke winkel te beginnen in Utopia 2. Ze heeft zich hier hard voor ingezet en al snel werd de winkel gedoopt tot Fanstore. Afgelopen avond is de opening van de winkel en Shelley roept daarom de bewoners bij elkaar. Dit is de winkel begint Shelley trots. Toch vertelt ze dat dit niet de definitieve winkel is. Volgens haar zal deze waarschijnlijk in de caravan gerealiseerd worden. Vrolijk laat Shelley daarna alle producten zien die in de winkel verkocht zullen worden. Vervolgens showt Franny de lingerie set van Shells. De bezoekers kunnen elke zondag van 09:00 tot 11:00 hier winkelen gaat ze verder. De bewoners klappen en samen heffen ze het glas op de winkel. Het is officieel geopend roept Shelley blij uit. Zal de winkel een succes zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *