Mike vertelt over zijn discussie met Jens

Mike vertelt over zijn discussie met Jens

De bewoners hebben afgelopen avond hun huisje opgezocht en Mike vertelt over zijn discussie met Jens. Jens zou het been van Mike hebben aangetikt en daar is Mike allerminst over te spreken. Ik werd er wel agressief van gaat Mike verder. Je moet niet aan me zitten benadrukt hij. En laat weten dat hij Jens heeft aangesproken op de levering van zijn petten. Mike zit er al twee weken op te wachten en er is nog niets binnen. Ineens draait hij alles weer om en zegt hij, als je ontevreden bent, dan ga je toch je eigen leverancier zoeken? vervolgt Mike. Volgens Jens waren de andere producten wel allang binnen. Zullen de petten van Mike binnenkort ook binnenkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *