Christel en Hiske bespreken hun ruzie van gisteravond

Christel en Hiske bespreken hun ruzie van gisteravond

Gisteren hebben Christel en Hiske een hetige ruzie gehad, omdat Christel Timothy heeft geholpen bij het uitzoeken van een ring voor Franny. Het maken van een eigen ring is echter ook een droom van Hiske en daarom was de vrouwelijke bewoonster gepikeerd. Nu, uren later, lijkt de rust tussen de twee vrouwelijke bewoonsters te zijn wedergekeerd.
Vreemd dat onze ruzie zo’n impact heeft op alles, zegt Hiske. Christel knikt, maar legt uit dat het tweetal eigenlijk een hele stabiele factor vormt. We hebben niet vaak ruzie. Het was wel heftig, maar iedereen kan aanvoelen hoe sterk onze band is. De vrouwelijke bewoonster vervolgt dat ze al aan de bewoners heeft verteld dat ze het weer hebben goedgemaakt. Dat komt hier zelden voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *