Gaat het carnavalsfeest in Utopia 2 nog wel door?

Gaat het carnavalsfeest in Utopia 2 nog wel door?

Jessie, Jens, Merel en Gerrit zijn bij elkaar gekomen om samen te vergaderen. Merel laat weten dat ze een opzetje heeft gemaakt voor de algemene voorwaarden voor de standhouders. Jessie en Gerrit lezen deze na en geven opties voor verbeteringen. Heb je al contact gehad met de artiesten voor het carnavalsfeest? vraagt Jessie. Merel knikt en zegt dat ze verschillende mailtjes heeft gestuurd. Ik denk dat het wel belangrijk is dat we het feest deze week helemaal rond hebben gaat Jessie verder. Jens knikt en laat weten dat hij twijfels heeft of ze het evenement wel kunnen gaan dekken. Daarvoor zijn wel minstens 500 kaarten nodig benadrukt hij. En stelt voor om het feest te verplaatsen, maar Merel geeft aan dat het dan voor carnaval geen zin meer heeft. Of we moeten een carnaval afterparty organiseren voegt ze eraan toe. Jessie knikt, maar stelt voor om het feest anders te annuleren. Laten we dan een Hollandse avond organiseren halverwege maart. Iedereen lijkt het hiermee eens te zijn. Vervolgens begint Jessie over zijn huisdiervoeding. Ik zat te denken aan de naam Maximo huisdiervoeding. Gerrit gaat verder over de bestelling van een dj-set. Hij vertelt dat hij research heeft gedaan en heeft gekeken naar een set die hij maandelijks kan afbetalen. Jessie knikt maar geeft wel toe het veel geld te vinden. Ik zou momenteel liever investeren in een eigen tent. De bewoners spreken af zich hierover te zullen buigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:34

    Er is geen tot zeer weinig geld, maar toch wil Jessie zijn idee doorvoeren, huisdierenvoeding!!! Dat kost toch ook het nodige geld wat er niet is. Maar daar hoor je natuurlijk weer niemand over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *