Mike vindt dat hij geen waardering krijgt en denkt eraan te stoppen met het maken van producten

Mike vindt dat hij geen waardering krijgt en denkt eraan te stoppen met het maken van producten

Mike en Hiske lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de kistjes ter sprake komen. Er is weinig lof voor de kistjes zegt Mike. Nooit wordt er gezegd dat het fijn is dat de kistjes er zijn om de evenementen te kunnen bekostigen voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij zich afvraagt waarom hij er nog energie in zou steken als hij er geen waardering voor krijgt. Dat zijn mijn ergernissen benadrukt hij. Mike vervolgt zijn verhaal dat hij erover na zit te denken om dan maar te stoppen met het maken van producten. Als ik stop, is er niks aan de hand. Maar als ik ermee begin, krijg ik gedoe erover. Hiske knikt en stelt voor om dit dan tijdelijk te doen. Ik begrijp je wel verzekert ze. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *