Jessie heeft een kluis voor al het geld in Utopia 2 geregeld

Jessie heeft een kluis voor al het geld in Utopia 2 geregeld

Brandon staat in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen, inclusief een groot pakket in zijn handen. Hij is al opengemaakt zegt Jessie. Wil je het zien? In het diepste geheim voegt hij eraan toe. Brandon knikt en doet de doos een stukje open. Een kluis zegt hij lachend. Nice antwoordt Brandon. Jessie knikt en legt uit dat hij deze heeft besteld om het geld veilig te stellen. Ik wil ‘m in de silo vastboren gaat hij verder. Samen lopen de mannen richting de silo, waar Jens en Merel zitten. Dat heb je snel geregeld zegt Merel. Jessie knikt en vertelt dat de kluis werkt met vingerafdrukherkenning. Ik vind het mooi merkt Brandon op. Wat later loopt Jessie naar Mike om hem om advies te vragen voor het boren van de kluis. Schroef hem ergens aan vast antwoordt hij. Jessie en Brandon besluiten direct te zoeken naar een geschikte plek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *