Franny en Timothy denken na over het uitvoeren van een dans

Franny en Timothy denken na over het uitvoeren van een dans

Franny en Timothy lopen over het Utopia 2 terrein wanneer ze over Valentijnsdag begint. We moeten wel even wat bedenken zegt ze. Ik vind het wel moeilijk hoor om pasjes voor ons te verzinnen voegt ze eraan toe. Timothy knikt en legt uit dat hij er zelf aan dacht om de hoogtepunten van Utopia 2 in de dans uit te beelden. Bijvoorbeeld het boksgala, het allereerste experiment… We kunnen ook de jassen van de bewoners aantrekken, zodat ze weten wie we voorstellen gaat hij verder. Franny ziet wel iets in het idee. Wat later zit het tweetal in de caravan om geschikte muziek uit te kiezen. We kunnen in het begin met onze kist binnenkomen zegt Timothy. Hoe zal de uiteindelijke dans eruit zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *