Jens heeft iets leuks geregeld voor de hele groep

Jens heeft iets leuks geregeld voor de hele groep

Jessie is druk bezig met het vullen van de nieuwe kluis in de silo wanneer Jens binnen komt lopen. Ik heb zo meteen iets leuks geregeld voor ons allemaal zegt hij. En vertelt dat er een meneer komt die hen wat moois bij gaat brengen en hij denkt dat iedereen het leuk gaat vinden. Leuk zeggen Christel en Hiske van achter de laptop. Kennen we hem? Jens haalt vervolgens zijn schouders op. We gaan het zien voegt hij eraan toe. Wat  later loopt Jens richting de caravan om ook Timothy en Franny in te lichten. Hebben jullie iets te doen vraagt hij. Het tweetal knikt. Ik wil gaan sporten zegt Franny. Jammer antwoordt Jens en legt uit dat hij heeft geregeld dat er een illusionist naar de mini samenleving komt en het hem leuk leek om weer iets met de hele groep te doen. Dan verplaatsen we onze planning antwoordt Timothy. Leuk eindigt Jens. Wat zal er gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *