Gaat de kistjes ruzie in Utopia 2 helemaal uit de hand lopen?!

Gaat de kistjes ruzie in Utopia 2 helemaal uit de hand lopen?!

Jessie en Merel lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit en Timothy langslopen. De kistjes worden verbrand zegt Gerrit. Jessie begint te lachen. Echt, zijn jullie kistjes aan het verbranden? lacht hij. Timothy knikt en zegt dat ze elke dag iets gaan doen. Als het oorlog is, mag ik dan bij jou? Jessie en Merel barsten vervolgens in lachen uit. Even later lopen Jessie en Merel Franny voorbij. Ik hoor net dat de kistjes worden verbrand zegt hij. Maar Tim heeft net de oorlog uitgeroepen. Dus ik denk dat jullie moeten gaan kiezen voegt hij eraan toe. En vertelt dat er bij de oorlog ook altijd slachtoffers zijn die er eigenlijk niet voor kiezen dat het oorlog is. Dat is Franny nu benadrukt hij. Merel knikt en zegt dat ze dat ook weleens tegen haar heeft gezegd. Ik denk dat hij zin heeft om weer de strijd aan te gaan vervolgt Merel. Dan komen Lotus en Gerrit aan lopen. Dit gaat helemaal uit de hand lopen zegt Lotus. Wat dan? vraagt Jessie. Lotus kijkt maar vertelt dat ze het tegen Gerrit had en niet tegen Jessie. Mag ik geen interesse tonen? zegt hij…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *