Timothy wil de oorlog aangaan met Jessie

Timothy wil de oorlog aangaan met Jessie

Hiske en Lotus zitten afgelopen avond op een bankje wanneer Timothy aan komt lopen. Hebben we nog verf? vraagt Timothy. Lotus knikt. Wat voor verf? Waarvoor vraagt ze. Timothy antwoordt   dat de boot van hem is vannacht. Die boot is van mij benadrukt hij. En legt uit dat er net een discussie was met Mike over het feit dat ze zich afzonderen van de groep. Toen is Franny naar hem toegegaan om te vragen hoe ze dit kon stoppen, waarop Jessie zei dat ze een liedje moest zingen. Als het dan oorlog is, mag ik dan bij jou? Volgens Timothy wil Jessie dus oorlog. En hij wilt dus dat Franny bij hem komt. Die boot is van mij verzekert hij. Nog wat later roept Mike richting Timothy. Gaan we de kistjes verbranden? vraagt Timothy. Mike knikt. Allemaal oprotten voegt hij eraan toe. Even later staan de twee mannen in de silo en gooien de kistjes in de openhaard. Jullie willen oorlog? Dan gaan jullie het krijgen. Timothy vertelt daarna dat Gerrit zand in zijn gezicht had gegooid en hij nu zand onder zijn matras heeft gelegd. En vannacht verf ik de boot roze vervolgt hij. Mike knikt. Dat zijn de consequenties als ze zomaar in het huisje komen en de kistjes onder mijn bed zetten. Dan is het even stil. Ik had die daar neergezet, man zegt Timothy. En vertelt dat hij niet wilde dat ze verkocht zouden worden. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *