Mylène en Jens krijgen een waarschuwing van Merel

Mylène en Jens krijgen een waarschuwing van Merel

Jens en Mylène zitten op de bank wanneer Merel erbij komt zitten. Vind je mij onzichtbaar?, vraagt de mannelijke bewoonster aan de vrouwelijke bewoonster. Merel knikt. Zeker. Maar dat geldt voor jullie allebei. Jens vraagt zich af of ze hiermee doelt dat het koppel te veel met elkaar omgaat. Nee, maar het is een beetje kinderachtig,  zegt Mere. Als de een links gaat, gaat de ander dat ook. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat iedereen het erover heeft en ze er beter op kunnen letten om ervoor te zorgen dat niemand een bloedhekel aan hen gaat krijgen. Mylène knikt, maar vraagt zich af hoe het komt dat ze gehaat kan worden door veel met iemand op te trekken. Omdat je net binnen bent en je eigen ding niet doet, antwoordt Merel. En dat is niet waarvoor je binnen bent gekomen, denk ik. Maar het is maar een waarschuwing. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:50

    Zeker beiden GEEN aanwinst voor Utopia 2, Brengen ook geen geld in het laatje Ze doen ook hun eigen ding niet waarvoor ze naar Utopia zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *