Britt gaat met Bas het gesprek aan over Do

Britt gaat met Bas het gesprek aan over Do

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Britt vroeg zich namelijk af hoe Bas zich voelt na het vertrek van Do en ging dan ook het gesprek aan.

Het gesprek vond plaats achter de computers. Britt wil graag weten hoe het met Bas gaat. Bas antwoordt met weinig woorden, maar is wel eerlijk over zijn gevoel.  Met mij gaat het wel, maar het is beter zo zegt hij. Vervolgens legt hij uit dat Do niet meer gelukkig was in Utopia en dat ze alleen nog bleef om bij hem te zijn. Je moet dan de keuze voor jezelf en voor haar maken. Eergisteren was het moment dat ik besefte dat het zo niet langer kon voegt hij eraan toe. En benadrukt dat er eigenlijk maar een optie was, en dat was het uit te maken met Do. Dit heb ik dan ook gedaan, zodat zij de keuze kon maken om Utopia te verlaten. Britt biedt Bas een luisterend oor en reageert dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ii vind het ook superknap dat Do voor zichzelf heeft gekozen en ik weet zeker dat Do buiten Utopia nog veel zal bereiken.

Ook op de vide is het vertrek van Do het gesprek van afgelopen avond. Velen vonden het een heftig en plotseling gesprek, maar er is vooral bewondering voor hoe Do het heeft aangepakt. Iedereen is trots en gunt haar buiten het allerbeste. Wat vindt jij ervan dat Do is vertrokken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *