Jessie en Boyd willen tosti’s gaan verkopen

Jessie en Boyd willen tosti’s gaan verkopen

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jessie en Boyd hadden afgelopen avond een idee wat ze aan de groep presenteerde. Ze willen tosti’s gaan verkopen in Utopia en hebben daarom speciaal voor hun mede bewoners  mini tosti’s gemaakt in verschillende smaken. Uiteraard reageert iedereen positief op deze late night snack en er wordt van genoten. Ook Bas en Victoria werken aan een idee dat ze samen hebben bedacht. De twee willen namelijk een kinderboek uitbrengen. Op de vide werken ze aan het verhaal, waarin de Utopiaanse dieren centraal staan. Jacco en Karin waren een groot deel van de avond in de safezone te vinden, waar Jacco Karin verwent met een privéconcert. Dit keer zijn het gevoelige liedjes waar ze zichtbaar van geniet.  Verder wil Rob wat leuks doen met de hele groep, wat voor morgen (vandaag dus) gepland staat. Op een flip over presenteerde hij zijn idee.  Hij wil om 09:00 uur de dag beginnen met een ouderwets potje trefbal. De ondernemers en de idealisten zullen het tegen elkaar opnemen en natuurlijk is het de bedoeling dat iedereen gezellig meedoet. Verder verliep de avond rustig. We komen zo terug met meer nieuws. Hou de site dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *