Bewoners gaan op de foto voor de Utopiaanse kalender

Bewoners gaan op de foto voor de Utopiaanse kalender

Een nieuwe dag is weer aangebroken, maar wat gebeurde er deze ochtend allemaal? We hebben de gebeurtenissen in dit bericht voor je omschreven zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zoals we al omschreven had Rob afgelopen avond het idee om vandaag een potje trefbal te doen. En dat werd dan ook gedaan, iedereen doet vrolijk mee. Na het potje trefbal verspreid de groep zich over het terrein. Boyd vertrekt naar de suite en oefent zijn DJ skills, Jessie gaat sporten met Rob en de dames tutten zich op op de vide. Tegen het einde van de ochtend komt er een fotografe het terrein op die foto’s komt maken voor de Utopiaanse kalender. De bewoners komen wederom bij elkaar en eerst worden de groepsfoto’s gemaakt. Daarna worden er nog individuele foto’s gemaakt. Na het maken van de foto’s verspreiden de bewoners zich door de loods. Iedereen doet zijn eigen ding, weekend zullen we maar zeggen. Later komen we terug met meer nieuws uit Utopia. Wil je niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *