Knallende ruzie tussen Cees en Rowena

Knallende ruzie tussen Cees en Rowena

Een dag met drama in Utopia want nadat Mark Utopia definitief verlaten heeft is er ruzie ontstaan tussen Cees en Rowena. Een knallende ruzie wel te verstaan…

De twee kunnen het de laatste tijd al niet zo goed met elkaar vinden. Steeds hebben ze ruzie om de kleinste dingen maar als Cees vandaag haar weer ergens op aanspreekt barst de bom. Het begon allemaal in de keuken. Daar waren Cees en Benjamin aan het opruimen. Rowena ruim je lunch op mompelt Cees in zichzelf. Hij loopt door en botst bijna tegen Rowena op. Nogmaals begint hij over de lunch spullen. Heb jij je lunchspulletjes nog nodig vraagt hij. Rowena snapt niet waar Cees zich zo druk om maakt. Je bent een nieuwe boekhouder en niet van het huishouden. Finance Cees, finance! Cees antwoordt dat dit ook met de finance te maken heeft en dat schiet bij Rowena in het verkeerde keelgat. Ze pakt haar bord en de rest van haar spullen, stormt de keuken in en smijt het in de vaatwasser. Waarom wordt je nu zo boos vraagt Cees cool. Rowena antwoordt op een sarcastische manier dat er niks is en legt vervolgens uit dat het maar één minuutje werk is om iemand anders zijn spullen in de vaatwasser te zetten. Maar tien keer één minuutje is ook veel werk merkt Cees op. Want jij doet alles alleen. Nou, kom maar uit die waan hoor!”, zegt Rowena woedend. En schreeuwt dat ze het helemaal gehad heeft met de opmerkingen van Cees. Je moet niet zo op andere mensen letten gaat ze geïrriteerd verder. Dat heb ik de vorige keer ook al gezegd! Daarna besluit Rowena weg te lopen. Agressief typetje schreeuwt Cees haar na. Ik word kwaad omdat je drie keer hetzelfde vraagt. Je word heel kinderachtig. Drie keer vraag je aan mij of ik kwaad ben, en ik zeg nee, maar je gaat maar door, en daar word ik kwaad van schreeuwt Rowena terug. En ga nu maar weg want ik ben er klaar mee. Kinderachtig typetje. 65 jaar, ga toch weg man! Wie heeft er volgens jou gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *