Ivan ondervraagt Bas over Do

Ivan ondervraagt Bas over Do

Bas en Do hebben officieel gezien geen relatie meer, maar ondanks dat draaien de twee om elkaar heen. Hoe zit het nou precies? Dat vroeg Ivan zichzelf ook af en besloot Bas er eens over te ondervragen.

Dit deed hij buiten terwijl de twee een sigaretje aan het roken waren, op het wel bekende rokersbankje. Wat als je nou verliefd wordt of ben je dat al vraagt Ivan nieuwsgierig aan Bas. Bas antwoordt dat hij niet verliefd is. En daar ben ik blij om gaat hij verder. Want de verliefdheid zou het alleen maar ingewikkelder maken. Ivan snapt dat Bas nu nog niet verliefd is, maar denkt dat er wel een moment gaat komen dat één van de twee toch verliefd wordt. Als het gebeurd, dan gebeurd het gaat Bas verder, maar daarvoor wil ik onze vriendschap niet afkappen. Dus eigenlijk zeg je: ik heb gewoon geen verwachtingen van wat er gaat gebeuren concludeert Ivan. Bas knikt en zegt dat Do verder ook geen verwachtingen heeft. Maar je snapt wel dat het nu naar een relatie toe lijdt? vraagt Ivan en kijkt Bas aan. Nee zegt Bas, ze kwam gewoon even logeren. Volgens Ivan was het niet logeren maar om een band met Bas op te bouwen. Ik zeg het met de beste bedoelingen hè? Dat je in ieder geval weet wat je te wachten staat benadrukt hij. Bas zegt dat hij weet wat hij doet, hoe we het eerst hadden was een beetje beklemmend voor ons beide. Het is nu goed zoals het is. Blijf goed communiceren adviseert Ivan zodat jullie weten wat je aan elkaar hebt. Communicatie maakt of breekt elke relatie aldus Ivan. Romantisch, vriendschappelijk of zakelijk. Communicatie is alles zegt hij stellig. Volgens Bas moeten ze het allebei niet al te serieus nemen. Ook niet door geluiden vanuit de groep of van buitenaf. Absoluut niet aldus Ivan, als jullie maar weten hoe de vork in de steel zit….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *