Mark en Gina onder de douche

Mark en Gina onder de douche

Normaal gezien houdt de regie dit soort zaken privé. Maar deze lijkt daar deze morgen anders over te denken. We mogen namelijk mee kijken als Gina en Mark voor de laatste keer onder de douche gaan. Voor een pikant tv momentje zullen we maar zeggen… Enfin, vanmorgen heeft Mark zijn laatste ontbijt genuttigd met Gina en niet veel later gingen de twee onder de douche. Boven de douche hangt wel een camera maar de laatste keer dat deze gebruikt is is tijdens de romance tussen Billy en Ruud… Wat daar verder gebeurd is weten we niet, het beeld was niet extreem lang zichtbaar… Maar die twee zijn niet de enige die het gezellig hebben gehad. Ook Bas en Do vonden elkaar weer erg leuk. Zo leuk dat er van alles op en neer ging. Verdere details zullen we je besparen maar hebben er wel een video van. Uiteraard is het wel 18+ 😉

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *