Het afscheidsfeest van Mark

Het afscheidsfeest van Mark

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Mark heeft zoals we weten zijn vertrek aangekondigd en zal vandaag Utopia definitief verlaten. En dat was gisteren een rede voor een feestje, een afscheidsfeestje wel te verstaan. Er werden uiteraard drankjes genuttigd met muziek erbij. En bij een afscheidsfeest hoort ook een afscheidsdans die je in onderstaande video nog eens terug kunt kijken. De avond is gezellig verlopen ook is de hottub nog volop gebruik en uiteindelijk liep het enigszins uit de hand omdat Mark ging strippen voor Gina, Ramona, Benjamin en Michael. Mark wilde zo ver gaan dat alles in beeld zou komen maar daar stak Gina (gelukkig) een stokje voor. Gelukkig hebben we de video’s nog zullen we maar zeggen. Op naar een nieuwe dag waar de laatste uurtjes van Mark erg snel voorbij vliegen. Goedemorgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *