Is Cees klaar voor de financiën nu Mark vertrekt?

Is Cees klaar voor de financiën nu Mark vertrekt?

Morgen zal Mark Utopia definitief verlaten, dit heeft hij vanmiddag aan de groep vertelt. Nu het nieuws bij de meeste bewoners geland is zit Rob ergens mee. Hij vraagt zich namelijk af of Cees er wel klaar voor is om de financiën van Utopia te doen.

Is hij er klaar voor? vraagt Rob met een bezorgde blik aan Mark. Nee nee! is het antwoordt van de bijna oud Utopia bewoner. Je hebt hem toch wel een werkinstructie gegeven vraagt Rob dor. Ja antwoordt Mark en hij heeft veel opgeschreven. Hij kan overal op terugvallen voegt hij eraan toe. Maar voor de zekerheid wil Mark ook dat Rob de handleiding doorleest. Zo kan hij Cees helpen als hij ergens vragen mee heeft. En hij moet het gewoon doen. Hij is zo onzeker! aldus Mark doelend op Cees. Volgens Rob komt het wel goed, als hij het complete plaatje maar in zijn hoofd heeft van wat er allemaal moet gebeuren. Qua theorie zit hij hier zegt Mark terwijl hij met zijn hand omhoog wijst. Hij snapt het wel gaat Mark verder maar hij moet het ook gaan invoeren en daar heeft hij geen zin in. In zijn eigen bedrijf is dat ook allemaal voor hem gedaan. Hij weet wel hoe het werkt maar hij kan het niet op papier zetten. Praten is één maar doen is wat anders! Rob benadrukt dat hij Cees een handje zal helpen en Mark heeft er op zijn beurt alle vertrouwen in dat het wel goed gaat komen met de hulp van anderen. Rob lijkt nu wel overtuigd van Cees zijn kunnen, hij zal af en toe een foutje maken maar het zij zo. Tuurlijk aldus Mark, ik maakte ook foutjes. Als je geen foutjes maakt dan werkt het niet aldus de oud boekhouder. Toen ik hier kwam is alles begonnen. De omzet steeg, de evenementen, de cdtjes kwamen uit… En Rob hoopt dat ze er een sterke bewoner voor terug krijgen. Volgens hem is het nu maar een beetje fladder, fladder, fladder…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. caroll at 21:20

    Rob is goed in: niks doen, bankzitten, uitslapen, drinken en eten. Weet precies hoe anderen mensen het moeten doen, als hij het maar niet hoeft te doen.
    Veel praatjes weinig actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *