Verrassing voor Bjorn en huwelijksaanzoek Gabriëlle

Verrassing voor Bjorn en huwelijksaanzoek Gabriëlle

Nog meer valentijn verrassingen! Niet alleen Victoria, Do en Gina zijn vandaag de gelukkigen ook Bjorn en Gabriëlle zijn verrast. Gabriëlle is zelfs ten huwelijk gevraagd door Rowena waar we eerder al verslag over deden.

Maar we beginnen bij Bjorn, Cees heeft namelijk een cadeau voor hem. Bjorn ontvangt de roos en leest de boodschap die op het kaartje staat.

“Omdat je altijd zo lief naar me lacht op de markt. Tot het volgende evenement, dan zingen we samen een liedje. Kus, M. “

Met een lach staart hij naar de boodschap. Nou leuk voegt hij eraan toe met wat rode wangetjes. Rob vraagt of hij enig idee heeft van wie het is, maar Bjorn heeft geen idee. Komt hij er binnenkort nog achter dat het om een grap gaat?

Dan roept Rowena de groep bij elkaar. Ze zet muziek op vraagt iedereen in een kringetje te staan en danst even met Gabriëlle. Dan moet Gabriëlle plaatsnemen op een stoel en pakt Rowena haar speech erbij. Ze doet haar verhaal en vraagt Gabriëlle met haar te trouwen. Dan schuift ze een ring om haar vinger.  Lieve Rowena, natuurlijk wil ik met je trouwen! roept Gabriëlle enthousiast. Iedereen barst uit in gelach en gejuich, en klinkt een luid applaus. Rowena en Gabriëlle omhelzen elkaar en er volgt een kus. Daarna leggen de twee dames uit dat ze dit doen om te laten zien dat ze honderd procent achter het homohuwelijk staan. Love is in the air grapt Gabriëlle.  Vanavond zal het vrijgezellenfeestje plaatsvinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *