Een verrassing voor Victoria

Een verrassing voor Victoria

We schreven er al even kort over, Ivan wilde een bad regelen voor nog altijd zieke Victoria. Maar door de belangrijke mededeling van Mark schrijven we er nu pas iets over. We zagen dat Ivan zijn plan werkelijkheid werd want hij is met Bjorn bezig in het cordwood mooi te maken en romantisch aan te kleden. Het bad staat al klaar en Ivan maakt dat ondertussen nog even schoon terwijl Bjorn rozenblaadjes rond strooit om de verrassing helemaal compleet te maken. Zelfs aan een glaasje champagne is gedacht en mocht ze dat niet willen is er thee. Als alles klaar staat halen de heren Victoria, ze wordt geblinddoekt naar het cordwood gebracht. Daar gaat de blinddoek af en Victoria is blij verrast met wat ze ziet. De mooie rozenblaadjes en heel de kamer is voorzien van kaarsjes. Ook ziet ze het bad en Ivan zegt omdat je zei dat je er zo aan toe was om een lekker bad te nemen. Victoria straalt van oor tot oor, ze glimlacht en knuffelt haar twee mede bewoners. Maar we gaan niet met je in bad zeggen de  romantische heren. Daarna loopt iedereen weer terug zodat Victoria zich klaar kan maken voor een relax middagje. Lief gebaar toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *