Morgen verlaat Mark Utopia

Morgen verlaat Mark Utopia

Het zat er al een beetje aan te komen. Mark heeft de groep bijeen geroepen omdat hij een belangrijke mededeling heeft. Als iedereen zit begint hij te vertellen.

Het zit er voor mij op zegt Mark dan. Ik ga Utopia verlaten. Morgen om precies te zijn voegt hij eraan toe. Cees reageert geschokt, en Gina heeft tranen in haar ogen. Ik denk er al een tijd over na gaat Mark verder en ik denk altijd over alles na. Vervolgens legt hij uit dat hij bezig is geweest alles goed over te dragen. Ik heb alle vertrouwen in Cees benadrukt hij. Maar zeventien en een halve maand is gewoon lang, dat voel ik aan mezelf. Ook vertelt hij zijn familie te missen. Het is voor mij het juiste moment. Ik heb alles behaald wat ik wilde halen gaat Mark verder. Het is tijd voor vers bloed. Ook noemt hij Gina nog even in het bijzonder. De liefde die hij heeft gevonden. Dit had ik nooit  gedacht dat ik het zou krijgen en vindt het moeilijk om het achter te laten. Maar ze heeft gezegd dat ik niet voor haar moet blijven voegt hij eraan toe. Ga je gang maar zegt hij tegen Gina, hoofd Luifel en alles wat erbij komt kijken!

Dan gaat hij alle bewoners langs. Hij heeft voor iedereen een woordje. Zo vertelt hij Bas vooral door te gaan met Bas. En raadt hij Benjamin aan in gedachten te houden dat hij het gezicht is van de foundation. Rob moet shinen en rocken met de markt. en Gabriëlle moedigt hij aan nog even vol te houden. Hij noemt Ivan Mister Utopia en benadrukt dat hij hem in de toekomst nog hoop te zien. Dan komt hij aan bij Gina, wees sterk zegt hij. Je kunt meer dan je denkt. Ik zal op je wachten. Maak je niet druk. Echt niet. Hij vat samen dat hij blij is geweest deel uit te maken van de groep. Ik ga jullie missen sluit hij af.  Een paar bewoners zitten te snotteren. Dan vraagt Mark Gina te komen en geven ze elkaar een knuffel. Rowena en Victoria vegen hun tranen weg. Dan wil Cees nog wat zeggen. Volgens hem overvalt Mark iedereen met dit nieuws. Ik wil je persoonlijk hartelijk danken voor het vertrouwen gaat hij verder. We hebben wel eens een woordje gehad maar dat was altijd positief bedoeld. En voegt toe dat Mark ongelofelijk hard heeft gewerkt voor het ultieme Utopia doel . Mark, bedankt. En heel veel succes buiten de poort. Bekijk hier de mededeling van Mark per video nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:50

    eerlijk gezegd deed het mij meer toen mark vertrok dan ik dacht.Hij hoorde echt bij utopia.Men nam hem serieus op zakelijk gebied. Hij wist waar hij het over had en had verstand van zaken.Hij was nadrukkelijk aanwezig in utopia en dat bedoel ik niet perse in negatieve zin.Hij had ook meer humor dan ivan ,die te vaak te serieus is.Ik vind echt dat ivan er gauw achter aan moet gaan.Met dit zooitje ongeregeld kan hij het toch niet lang volhouden.En men neemt niet zoveel meer aan van ivan,omdat men hem liever zien gaan.Conclusie…ivan ga gauw achter mark aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *