Bas geeft Do een romantisch cadeau

Bas geeft Do een romantisch cadeau

Zojuist schreven we in onze Utopia nieuwtjes van vandaag dat er nog niet zo veel aan Valentijnsdag gedaan is. Maar tijdens het schrijven van dit bericht hebben we een gebeurtenis gemist. Want net als Mark heeft Bas ook een cadeautje overhandigd aan zijn “liefje” Do.

Er is een pakketje voor je binnengekomen zegt Bas tegen Do. En duwt vervolgens een kartonnen doos in haar handen. Dominique is er blij mee en begint enthousiast uit te pakken. Al snel wordt duidelijk wat het is, gisteren werd er al een bewerkt topje gegeven en daarbij hoort een bandana en een mini rokje. Voor over je legging voegt Bas eraan toe. Dominique had toch iets meer verwacht en lijkt wat teleurgesteld. Ze trekt de bandana over haar hoofd en zegt het past precies. Dus dit is mijn valentijn outfit vraagt ze. Zeg dat je een grapje maakt voegt ze eraan toe. Maar het is geen grapje want Bas blijft serieus. Hij vindt het haar prachtig staan benadrukt hij. Do doet vervolgens ook haar beenwarmers over haar kuiten en het bandje om haar hoofd. Dan kijkt ze in de spiegel. Fantastisch zegt ze sarcastisch. Als Bas haar mee wil nemen om aan de rest te laten zien, lijkt Do dat geen goed idee te vinden. Doe normaal! Je bent helemaal lijp in je kop, man! merkt ze op. Maar dan loopt ze toch naar beneden om het te laten zien. Inmiddels heeft ze haar kleren verruild voor een ander setje. Het gaat om het gebaar zullen we maar zeggen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *