Rob en Benjamin willen grap uithalen met valentijn

Rob en Benjamin willen grap uithalen met valentijn

Het is bijna Valentijnsdag en dat is voor Rob en Benjamin een mooie reden om een grap uit te halen. Het slachtoffer hebben ze al, Bjorn. Maar wat zijn de heren van plan? Gisteren werd er al iets bedacht op het rokersbankje. De twee willen namelijk een bloemetje bestellen voor Bjorn met een boodschap van een fictieve dame. Benjamin oppert een leuke zin: tijdens evenementen lach je altijd zo lief naar mij. En dan afsluiten met één letter als naam vult Rob aan. En ik zie je weer op het volgende evenement voegt hij eraan toe. Benjamin lacht de twee gaan vervolgens naar binnen en vertellen Mark wat ze van plan zijn. Mark ziet het wel zitten, hij reageert ook altijd zo overdreven als hij een mailtje van een dame krijgt. En nu een nieuwe dag aangebroken is voegen de heren dan ook daad bij woord. Benjamin en Rob zitten achter de computer, typen een kaartje met tekst en kiezen een mooi bosje bloemen uit namens een dame die niet bestaat… Het is nu nog twee dagen afwachten en dan zullen we weten of Bjorn erin trapt…

Bekijk hier de video van deze gebeurtenis terug

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gerry at 12:17

    Idd caroll! Haha *Week*haha van de armoede is voorbij, gewoon weer doorgaan met geld uitgeven aan stomme, domme, stompzinnige, nietszeggende, geintjes,

  2. caroll at 11:49

    Een grap met een ander uithalen dat is de enige activiteit die Rob uitvoert. Verder hangt of zit hij op de bank of het rokersbankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *