Een aantal Utopia video’s om terug te kijken

Een aantal Utopia video’s om terug te kijken

Aangezien het momenteel vrij rustig is in Utopia hebben we wat filmpjes voor je bij elkaar gezocht van verschillende gebeurtenissen waar we al verslag over hebben gedaan. Zo schreven we al over de bijeenkomst over armoede. De week van de armoede zit er inmiddels op en het werd nog even besproken. Mooie gedichten werden voorgedragen wat je nog eens op je gemak terug kunt kijken. Ook de grap waarmee Rob en Benjamin mee bezig zijn en inmiddels al deels hebben uitgevoerd kan terug gekeken worden. En wat gebeurd er momenteel in Utopia? Niet zo veel spectaculaire dingen, zo maakt Do zich op haar gemak op, is Cees met de droger bezig die nogal vies is Benjamin helpt hem een handje, Rob zien we achter de pc zitten en dat was het tot dusver. Uiteraard komen we later bij je terug met meer nieuws. Hou je de website in de gaten? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *