De week van de armoede zit erop

De week van de armoede zit erop

Een “week” gaat snel voorbij, afgelopen avond is de week van de armoede georganiseerd door Benjamin afgesloten. De afsluiting verliep via een speciale bijeenkomst. Iedere bewoner mocht een inbreng geven. Zo las Gabriëlle een eigen verzonnen gedicht voor. Waarin ze aangaf dat ze respect heeft voor de mensen die het minder hebben maar er toch alles van proberen te maken. Het besef bij haar is er zeker gekomen. Ook Victoria neemt het woord, ze is gevraagd door Benjamin om armoede poëtisch te verwoorden. En draagt vervolgens haar stuk voor. En daarmee lijkt de week van de armoede er al op te zitten. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en iedereen doet weer zijn ding van voordat er “armoede” is. In de keuken worden momenteel verschillende zaken bereid. Om de “tekorten” in te halen zullen we maar zeggen. Vonden jullie het experiment armoede geslaagd?

Bekijk hier de video van deze gebeurtenis terug

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. caroll at 11:43

  Ja wat hebben ze het moeilijk gehad. Nu zullen ze de schade wel dubbel en dwars gaan
  inhalen. Grote aanfluiting realiseren zich totaal niet wat het betekent geen genoeg geld te
  hebben om eten te kopen.
  Nu kunnen ze weer lekker op de bank hangen, darten, middagslaapje doen en eten en drinken.
  De week van “armoe” zijn ze nu al vergeten.

  h

 2. gerry at 11:42

  Geslaagd? Ik wou dat mijn armoede*WEEK*
  van maandagochtend 8.00
  tot donderdagavond 20.00 duurde. Wat een zielige vertoning zeg cees stiekem vreten, en vol trots vertellen dat het zijn eerste eten( 2 boterhammen) is. Oudste bewoner wil respect bij brengen??? Éen groot toneelstuk. Nogmaals 1 grote zielige *armoedeproject*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *