Veel stemmen voor de oude garde?

Veel stemmen voor de oude garde?

Wederom een gesprek over stemmen, dit keer tussen Bjorn, Mark en Wim. Want Mark heeft namelijk iets gehoord wat mogelijk niet ten goede voorde oude bewoners kan uitpakken.

Terwijl Wim, Bjorn en Mark aan het eten zijn begint Mark het gesprek, hij zegt dat hij gehoord heeft dat er veel op de oude garde gestemd zal worden. Wim en Bjorn kijken verbaasd. Bjorn vraagt dan ook van wie hij dat heeft. Dat maakt niet uit zegt Mark geheimzinnig. Wel zijn Bjorn en Wim benieuwd wie er dan mogelijk gevraag gaat lopen. Is het de officiële oude garde, dat zijn er nog maar vier vraagt Wim nieuwsgierig. Ja dat klopt die vier antwoordt Mark. Bjorn merkt vervolgens op dat hij het niet erg vindt als er op hem gestemd gaat worden. Maar argumentatie moet dan wel goed zijn. Er lang in zitten is geen argument voegt hij eraan toe. Als je zegt ik stem op jou omdat je er toch binnenkort uit gaat vind ik dat echt een kansloze stem.Maar dan hecht ik er ook echt geen waarde aan gaat Bjorn verder. Als je zo laf bent dat je niet op anderen durft te stemmen omdat je daar nog mee moet leven, be my guest! Maar Bjorn lijkt ook al iets gehoord te hebben in de roddelgangen. Ik heb jouw naam al horen vallen en Ivans naam ook zegt hij tegen Mark. Wim is wel benieuwd naar de stemming. Het kan goed zijn dat het anders is omdat het voor veel bewoners de eerste stemronde is. Als ik nu moet zeggen wie er op de bank komen zijn het Ivan, Cees en ik vervolgd hij. Mark is verbaasd over Ivan, maar Bjorn denkt dat Wim gelijk heeft. Ze zullen allemaal zeggen je zit er al zo lang, dus het is tijd voor een nieuwe. Zal het echt zo zijn dat de oude garde veel stemmen krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. ah at 17:45

  Tijd voor verandering. Ivan zit er al zo lang dat het tijd wordt voor een andere persoon. Hij heeft veel bereikt in Utopia dus hij kan met opgeheven hoofd Utopia verlaten.

 2. anneke at 13:03

  Als er gestemd gaat worden op de oude garde , is het afgelopen daar.
  De nieuwe lichting is alleen maar bezig met zich zelf en brengt niets in de kassa, halen alleen maar eruit kijk maar naar Michael

 3. Jojanneke at 22:15

  Ik denk dat Cees, Dominique en Bas of Rob op de bank komen.
  Ik hoop dat Cees er dan een keer uitgaat, die is de grootste stoorzender in de groep.
  En terecht lekker dan als je B&B hebt geboekt en dan pindakaas bij je ontbijd krijgt bah bah..

  • anneke at 11:12

   Stel (ik weet niet hoe oud jij bent) en er is een familie lid van jouw erin hoe zal jij het vinden als je zo behandeld ben zoals hun Cees behandelen
   Vond jij het leuk hoe hij toen netjes had gevraagt om het ietsje rustiger te doen ,en ze gewoon brutaal tegen hem waren vooral Ramona.
   En dan allemaal herkennen dat er iemand gekotst had.

 4. anneke at 20:27

  Ik moet het nog zien als de oude garde weg moet of gaat .
  He zal goed zijn als ze de nieuwe lingen eens goed aan gaan spreken want als hun over blijven zijn ze binnen de korste keren allemaal buiten.
  De personen die de laatste half jaar binnen zijn gekomen werken helemaal niet of hitsen elkaar op.
  En hebben geen goede ideeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *