Door een droom weet Victoria op wie ze gaat stemmen

Door een droom weet Victoria op wie ze gaat stemmen

De dag gaat rustig voorbij in Utopia. Victoria, Do en Bas zaten op hun gemak bij de caravan onder het genot van de zon. Al snel komt er een gesprek op gang over de stemronde die binnenkort plaats zal vinden.

Jullie hebben nog nooit gestemd he merkt Bas op tegenover de dames. Zo raar jongen gaat hij verder, je voelt je zo normaal totdat je dan die zaal in loopt en dan draai je je rug naar de foto’s. Nou ik ben daar echt een debiel in, ik klap dan helemaal dicht voegt hij eraan toe. Weet je wat het is met de nieuwe zegt Do. Die hebben al eens eerder gestemd en kan je wel verwachten wat zij nu gaan stemmen. Van de nieuwe is er echt geen idee. Het is dus heel erg spannend aldus Do. Victoria denkt op haar beurt dat je de stemmen niet persoonlijk op moet vatten. In ieder geval niet op hoe zij stemt. Ik hang er niet te veel drama aan en zeg wat ik te zeggen heb voegt ze eraan toe. Dit is geen leuk element aan het hier zijn, ik had het liever niet gehad geeft ze vervolgens toe. Maar het grappige is dat ik wel echt een bevestiging kreeg in mijn droom. Over hoe en wat te stemmen. Dus nu weet ik dat ik in de goede richting zit. Maar op wie Victoria gaat stemmen wordt niet echt duidelijk… Zal de stemronde spannend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:01

    Ik droom ook wel eens maar die komen ook niet uit.
    En als ik kon stemmen dan gingen Do en Michael er zeker op en als derde Ramona die is aan het stoken omdat ze jaloers is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *