Vervelende post voor Michael?

Vervelende post voor Michael?

Een nieuwe dag waar flink wat gebeurd is! Zo heeft Michael zijn post ontvangen en ging dan ook gelijk op de bank zitten lezen. Al snel zagen we tranen voorbij komen, vooral bij de brief die hij van Sander zijn vriend heeft gehad. In de brief laat Sander met name weten dat hij Michael erg mist en dat hij het erg moeilijk vol kan houden. Beduusd kijkt hij naar de brief en zegt uiteindelijk dank je wel Sander, ik hou van je… Zal het vertrek van Michael niet lang meer duren? Verder laat hij Ramona die naast hem zit weten dat zijn post positief is. Wel krijgt hij te horen dat hij weinig aan zijn doelen doet en andere bewoners ook niet zo veel doen. Ook heeft het thuisfront het idee dat Michael zich regelmatig verveeld. En daarin moet hij ze groot gelijk geven. Verder bedankt hij iedereen die hem geschreven heeft. Wellicht wordt er later deze dag nog meer bekend over de brief die hij van Sander heeft gehad…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *