Oud Utopia bewoner Rianne kwam langs bij het hek

Oud Utopia bewoner Rianne kwam langs bij het hek

Opeens was er een bekend gezicht bij het hek. Oud Utopia bewoonster Rianne kwam een kort “bezoekje” brengen. Cemal stond als eerste bij het hek en de oud bewoonster is benieuwd of hij het nog een beetje trekt. Tuurlijk laat Cemal met een glimlach weten. En voegt eraan toe dat hij blij is om haar even te zien. Ondertussen is de groep ook bij het hek aangekomen. Rianne richt zich op Jeroen. Er zijn enkele sterke Utopianen weg, dus het wordt tijd om op te staan. Laat zien wie je bent en pak die kans benadrukt ze. Ook adviseert ze de groep om samen te werken en met z’n allen er iets te van maken. Verder deelt ze mede dat ze de bewoners mist. Maar dat het goed met haar gaat. Knallen, houd allemaal lekker vol roept ze nog waarna ze het hek verlaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Grumpy at 09:11

    Volgens Rianne is het voor Jeroen tijd om op te staan en te laten zien wie hij is. Maar Jeroen ligt niet lekker in de groep, zal dus niet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *