Jacco laat zich niet gek maken en legt het bij met Romy

Jacco laat zich niet gek maken en legt het bij met Romy

Jacco is in zijn eentje bezig om alles klaar te maken voor Utopia Valley. Dit tot grote ergenis van Romy. Ze snapt namelijk niet waarom hij geen hulp vraagt. Jacco heeft dit inmiddels ook vernomen en heeft het er even over met Chipp. Jacco vraagt aan hem of hij  vanochtend onduidelijk is geweest over de planning. Ik snap niet waarom Romy kwaad is. Er is vandaag een evenement, dan is het toch logisch dat iedereen iets moet doen? Romy doet net of het aan mij ligt dat ze niet geroepen is. Moet ik dan iedereen gaan roepen? vervolgd hij. Als ik echt onduidelijk ben geweest wil ik dat graag weten voegt hij eraan toe. Chipp en René die het ook opvangt laten weten dat hij goed heeft gehandeld.  Iedereen heeft een takenlijst dus ze hadden kunnen helpen. Je had misschien NU moeten zeggen. Ik wil dat je NU dit en dat doet zegt René. Jacco vindt dat op zijn beurt onzin. We zijn toch niet gek allemaal benadrukt hij. En voegt eraan toe dat hij zich niet gek laat maken vandaag. Alles doet het en staat er dus er is niets aan de hand. Romy geeft hem nog even een knuffel. Het ligt niet aan jou Jac, ik wil je gewoon graag helpen zegt ze. Eind goed al goed zullen we maar zeggen. Nu nog hopen dat het evenement wat opbrengt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *