Romy gefrustreerd door Jacco die weigert om hulp te vragen

Romy gefrustreerd door Jacco die weigert om hulp te vragen

Frustraties in Utopia! Jacco is druk bezig met het in laden van de bar. Vanavond staat namelijk Utopia Falley op het programma. Het inladen van de bar kost veel tijd maar Jacco vraagt geen hulp. Wat leidt tot grote frustratie bij Romy. Terwijl ze door de loods loopt roept ze dat Jacco eens hulp moet vragen als hij dat nodig heeft. Ik wil hem best helpen maar hij geeft niks aan voegt ze eraan toe. Hij zegt gewoon niet wat er moet gebeuren gaat ze verder.  Zo weet niemand zijn taak. Cemal vindt op zijn beurt dat Jacco het prima kan aangeven als hij hulp nodig heeft, anders is het zijn eigen verantwoordelijkheid. Inderdaad dan moet hij maar om hulp vragen benadrukt Fay. Ondertussen biedt nieuweling Noah maar al te graag zijn hulp aan bij het opbouwen van de bar. Ik ben echt niet te beroerd om te helpen, hoor zegt hij. Jacco antwoordt dat hij dat weet en dat iedereen bereid is om te helpen, maar dat het allemaal wel gaat lukken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *