Romy vertrouwd Linda voor geen f*cking meter

Romy vertrouwd Linda voor geen f*cking meter

Er wordt druk gepoetst in Utopia, alle troep moet weg. Vandaag staat het evenement Utopia Valley namelijk op het programma. Terwijl Linda en Jacco de afwas doen, valt het Linda op dat Floor een boterham voor zichzelf pakt. Gaat ze nou serieus eten fluistert ze tegen Jacco. Romy hoort het ook en vindt het nergens op slaan, ze deelt haar bevindingen met Demi en Fay. Romy vindt het belachelijk dat Linda aan het roddelen is over Floor. Een tijdje terug sprak Linda Romy, Demi en Fay nog aan over hun roddelgedrag en nu doet ze het zelf ook. Romy vindt het vooral erg dat Linda over Floor praat, terwijl zij vriendinnen van elkaar zijn. Romy heeft dit meteen met Floor gedeeld. Die reageerde op haar beurt wat verontwaardigd.  Ik vertrouw haar voor geen f*cking meter, echt niet benadrukt Romy. Ik weet dat het misschien krom is, aangezien ik ook wel eens praat over Floor. Toch vind ik de actie van Linda sneaky, omdat zij en Floor met elkaar omgaan. Ik hou haar in de gaten, ik voel dat soort dingen. Misschien is het spirituele shit, maar het klopt niet met haar. Dit had ik al vanaf dag één eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 15:10

    Ze vertrouwt linda voor geen meter omdat zij over floor roddelt. Maar romy moet eerst even bij zichzelf beginnen ik voel dat soort dingen ook aan dat romy niet helemaal spoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *