Billy zit vandaag één jaar in Utopia!

Billy zit vandaag één jaar in Utopia!

Billy is een bekend gezicht sinds Utopia bestaat. Ze is een tijdje weg geweest en keerde uiteindelijk weer terug in Utopia door een referendum van Ruud. Inmiddels zit Billy sinds vandaag alweer één jaar in de mini samenleving. En ook dit jaar heeft ze weer flink wat meegemaakt. Na het vertrek van haar grote liefde Jessie is ze een stuk rustiger geworden. Zelf zegt ze dat sta Billy eraan komt en insta-Billy is vertrokken. Vandaag zal ze haar jubileum groots vieren met haar mede bewoners. En dat komt mooi uit want Utopia Valley staat op het programma, een extra feestje dus!  Gefeliciteerd Billy!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 129    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 19:37

    Als ze dit gedrag maar vol blijft houden. Want nu vind ik haar weer ok. Als ze doorgaat dan komt het goed met haar. Maar ik houd wel een flinke slag om de arm.

  2. Els at 13:38

    Billy je bent een toppertje je doet het heel goed, nu Jessie weg is en Jeroen een steuntje in de rug geven want die moet nu ook gaan groeien nu Jessie weg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *