Uitslag referendum: Billy moet terug keren in Utopia

Uitslag referendum: Billy moet terug keren in Utopia

Ruud heeft een referendum gestart om Billy terug te krijgen naar Utopia. Inmiddels zijn de lijnen gesloten en is het tijd voor de uitslag. Moet ze terugkeren naar Utopia of toch niet?

Iedereen zit er klaar voor in de loods, Ruud loopt snel naar de brievenbus om de uitslag te halen. Daarna gaat hij terug naar de loods gevolgd door Piet. Als Ruud in de loods aangekomen is gaat Ruud er eens goed voor ziten en opent de enveloppe.  Sh*t”, is het eerste wat hij zegt, vervolgens leest hij de brief voor

“Beste Ruud,

Hierbij de uitslag van het door jouw aangevraagde referendum. Let op: deze uitslag is bindend en zal moeten worden uitgevoerd. De stelling luidt; ‘Billy moet terugkeren in Utopia als 16de bewoner.'”

Vervolgens stopt Ruud met voorlezen en onthult hij dat er 70% is gestemd op ‘ja’ of ‘nee’. De groep twijfelt geen moment en weet zeker dat er positief is gestemd. Ze geven een applaus en Ruud moet lachen. Vervolgens draait hij de brief om: 70,49% van de kijkers is vóór de terugkeer van Billy. Alle bewoners staan op en geven Ruud een knuffel. Ze zijn erg blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot Billy haar intrede doet. Dit zal naar verwachting snel gebeuren en we komen er dan ook op terug zodra Billy weer een voet op het Utopia terrein zet.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Jolanda fens at 13:52

  IK VINDHET SUPER DAT ZE OP BILLY GESTEMD HEBBEN.
  IK WAS ER ZO BENIEUWD NAAR.
  SCHILDEREN KAN ZE GOED.
  JE KAN OOK MET HAAR LACHEN.
  ZE HEEFT MET RUUD OOK EEN PLAATJE GEMAAKT.
  IK LAAT DE PIL WEL STAAN.

 2. Sannie at 13:27

  Super, nog 13 te gaan en dan weer ECHT back to basic: weg met alle media contacten en geen bezorgdiensten, luxe etc.

  • Sannie at 14:22

   Doorgestoken kaart of niet, maakt mij niets uit. Ik vind het gewoon leuk…groot % van alle programma’s/reclames op tv is nep, aangedikt, ingestudeerd leuk (vooral die zgn. bijdehante, slimme kids) en wat dacht je van die woon/verbouwprogramma’s, kookprogramma’s etc. Dat het gemanipuleerd, geregisseerd tot in de puntjes is, daar kijk ik langs heen. Vind de eindresultaten/tips vaak leuk om ideeën op te doen. Dat je er zelf vervolgens 3 dagen werk aan hebt, wat zij in 5 minuutjes met een hele ploeg uitvoeren neem ik op de koop toe. FF incalculeren dat je niet klakkeloos alles voor waar aan moet nemen, dan zijn veel programma’s toch best leuk om te kijken. Doe alsof Utopia een soap/flim is (grotendeels geregisseerd), dan kijk je daar ook anders naar en vind je het op een andere manier toch leuk. Uit reacties blijkt nu toch dat velen het leuk vinden dat Billy terugkomt, vanuit dat standpunt bekeken is er misschien besloten dat wat er ook uit het referendum komt, ze er gewoon ingaat. Leuk toch…

 3. Carla Kooijman at 11:12

  Fantastische dat Billy terug komt in Utopia, leuke meid met pit, en ze kan goed schilderen heel creatief, brengt misschien ook wat geld in het laagje, uitslag vind ik super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *