Cees ontevreden over de nieuwe aanpak in Utopia

Cees ontevreden over de nieuwe aanpak in Utopia

Nog wat nieuws van afgelopen avond, het was gisteren een rumoerige dag rondom het presidentschap. Uiteindelijk waren de meeste het met elkaar eens. Maar Cees is toch wel ontevreden over deze nieuwe aanpak in huize Utopia.

Jessie is namelijk geen president meer. De bewoners hebben besloten dat er hoofdverantwoordelijken komen. Zo krijgt iedere bewoner een eigen verantwoordelijkheid. Bas heeft een lijstje gemaakt en de groep heeft deze lijst later uitgewerkt. En met dat lijstje en de taakverdeling is Cees het niet eens. Daar komt Jessie al snel achter toen hij afgelopen avond het gesprek met hem aan ging. Jessie vraagt hoe het met hem gaat en Cees antwoordt dat het wel goed gaat. Laat ze allemaal de klere krijgen gaat hij verder. Doelend op de rest van de bewoners. Ik ga nergens meer aan mee doen verzekert hij. En laat weten boos te zijn over het feit dat hij is ingedeeld als hoofd vakantie. En de kleuters die gaan een bedrijf leiden met vijftien man gaat hij verder terwijl hij met zijn hoofd schudt. Jessie reageert dat hij zijn taken blijft uitvoeren maar dat hij zich niet meer gaat bezig houden met het leiden van Utopia. Zowel Jessie als Cees denken dat het nieuwe concept niet gaat werken. Ze spotten op sarcastische toon met het nieuwe idee. Zo zeggen ze dat er ook een hoofd lepels, vorken en messen moet komen. De twee komen tot de conclusie dat als iedereen zijn verantwoordelijkheden had genomen tijdens het presidentschap er niks aan de hand was geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *