Jessie doet afstand van het presidentschap

Jessie doet afstand van het presidentschap

We schreven al over het centraal over het presidentschap van Jessie. Na deze bespreking, besloot Jessie in overleg te gaan met Cees en Gert-Jan.

Want Jessie kreeg redelijk wat kritiek over zich heen. Van veel bewoners kreeg hij namelijk te horen dat zij af willen van de titel president. Wel willen zij een deel van de huidige structuur aanhouden. Maar steun krijgt hij ook van Gert-Jan en Cees. Jessie vertelt aan Cees dat het hem het beste lijkt om afstand te nemen van de titel president. Dit omdat hij denkt, dat wat de groep ook beslist, dit veel gezeik zal voorkomen. Vervolgens fluistert Jessie verder tegen Cees dat hij dan aankomende maandag zijn best zal doen om alsnog de leidinggevende functie te behouden zodat hij zijn structuur kan blijven doorvoeren. Het gaat me om de structuur, die titel maakt me niet uit benadrukt hij. Wel laat Jessie weten dat als de bewoners het nog steeds niet met hem eens zijn na zijn aftreden als president hij zijn handen overal vanaf trekt. Cees moet een beetje lachen. De twee vinden de andere bewoners maar kinderachtig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *