Ga jij Pokémons vangen in Utopia?

Ga jij Pokémons vangen in Utopia?

Ook in Utopia zijn de bewoners op de hoogte van de hype die in de buitenwereld gaande is. En daar willen ze dan ook op inspelen. Binnenkort is het namelijk mogelijk om één dag op het Utopia terrein Pokémons te vangen! Bij hoge uitzondering mag je namelijk een smartphone mee nemen om op jacht te gaan. Normaal gesproken zijn mobiele telefoons niet toegestaan. Echter is er nu dus een uitzondering. Maar de smartphone mag enkel gebruikt worden om Pokémons te vangen. Dus een andere app dan Pokémon Go starten zoals je camera is niet toegestaan. En op de Utopia courant wordt er benadrukt dat er streng toezicht gehouden zal worden. Deze dag vind plaats op 28 juli vanaf 12:00 uur en eindigt omstreeks 15:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur kun je met je mobiele telefoon zoeken naar de Pokémons.  Na 13:00 uur moeten de telefoons worden ingeleverd en gaan het Utopia terrein af. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur is er de mogelijkheid een patatje en snack van Le Luifel te eten! De kosten om met je Pokémon Go app aan de slag te gaan? Voor twee euro kun je op jacht.

Klik hier voor meer informatie en het kopen van een ticket.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *