Billy arriveert als vaste bewoner in Utopia

Billy arriveert als vaste bewoner in Utopia

Het referendum zit erop, maar liefs 70.49% stemde voor om Billy terug te laten komen als vaste zestiende bewoner van Utopia. Zojuist is Billy dan ook gearriveerd op het terrein.

Billy loopt naar binnen in een felgekleurde rode jurk. Alle bewoners zijn bezig met van alles en nog wat en hebben dus geen idee dat ze er al is. Bizar. Dit is raar zegt ze in zichzelf terwijl ze verder loopt. Inmiddels hebben de andere vijftien bewoners ook door dat Billy er al is. Ze krijgt een warm onthaal en er wordt veel gelachen. Waar is je kist? vraagt Ruud.  Bij die poort, die mag jij halen antwoordt ze. Dan loopt iedereen door naar de loods, iedereen neemt plaats op de banken. De sfeer zit er goed in en Billy haar positieve energie is goed te voelen. Ze legt uit dat ze erg nerveus is. Billy is al eerder in Utopia is geweest, maar alles is veranderd. Ze bedankt Ruud voor deze kans, en op dat moment rollen de eerste tranen over haar wangen. Ik ben supertrots op je vervolgd ze snikkend. Nadat Billy Gina heeft gefeliciteerd met het behalen van haar vijftien maanden in Utopia vraagt ze of Cees haar een rondleiding over het terrein wil geven. Hij twijfelt geen moment en zegt volmondig ja. Dan gaat Billy dichter bij Ruud zitten en vertelt dat ze allerlei spullen voor hem heeft meegenomen, waaronder slippers, korte broekjes en een nieuw hemd. Ruud moet lachen. Billy vraagt daarna of ze een slokje mag en Ruud overhandigt haar de beker. Na een slok trekt haar gezicht zuur weg. Niet te vreten is haar oordeel. Een echte kennismaking zoals we gewend zijn lijkt het niet te worden. Rianne begint daarna over de ontgroening van Billy. Ze heeft naar eigen zeggen iets leuks bedacht.  Leuk, ik wil een hele heftige reageert Billy. Rianne legt daarna uit dat er slechts vijftien bedden zijn en er een nieuwe gemaakt moet worden, maar van deze ontgroening is ze afgeweken. Vervolgens legt ze uit dat ze Billy ziet trillen en dat het duidelijk is dat ze vol emotie zit. Die emotie die je nu hebt, zet het op het doek stelt Rianne voor. Billy bevestigt de emoties en vindt het een geweldig idee. Jessie en Rianne gaan een heel groot doek bestellen. En daarmee eindigt het gesprek en volgt de rondleiding. Billy zal wel even haar tijd nodig hebben om als zestiende bewoner haar draai te vinden. We wensen haar veel succes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Gijs at 07:26

    Ik hou er nu mee op met kijken. Vreselijk dat dit allemaal gebeurd. Utopia moet juistvernieuwen en niet terug grijpen naar het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *