Rowena noemt Cees een f*cking verrader

Rowena noemt Cees een f*cking verrader

Het is weer raak tussen Rowena en Cees. Nog voordat Billy weer in Utopia arriveerde hadden de twee weer ruzie. De laatste tijd hebben de twee aardig wat onenigheid. Het is zelfs zo hoog opgelopen dat Rowena eerder al met kopjes naar Cees gooide.

De ruzie van eerder, waarbij het niet alleen bij woorden is gebleven is nog niet uitgepraat. De spanning tussen Rowena en Cees is dus nog altijd te voelen. Als Rowena Cees tegen komt in de woonkamer barst het weer los.  Terwijl Cees bezig is met de afwas maakt Rowena de opmerking dat hij dat binnenkort thuis kan doen. Cees moet hierom lachen. Waarom, je denkt toch niet dat ik naar huis ga omdat jij boos op mij bent?  vraagt hij door. Wie weet antwoordt Rowena. Cees wenst Rowena vervolgens veel succes met wat ze van plan is en wil weglopen. Precies op dit moment noemt Rowena Cees een f*cking verrader. Dit omdat Rowena boos is dat Cees achter haar rug om tegen iedereen loopt te klagen over haar gedrag van die bewuste avond. Cees loopt dat terug en gaat enigsinds provocerend voor Rowena staan.  Rowena reageert dat het allemaal wel prima is. Begin je weer, agressief typje? vraagt Cees terwijl hij weer weg loopt. De twee roepen nog een aantal lelijke dingen tegen elkaar aan. Rowena blijft vervolgens achter op de trap waar ze nog een tijdje voor zich uit staart…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *