Rowena en Cees leggen hun eerdere ruzies bij

Rowena en Cees leggen hun eerdere ruzies bij

We schreven zojuist al over de ruzie tussen Rowena en Cees. Rowena noemde Cees een f*cking verrader. Hier kun je het nog eens teruglezen. Inmiddels zijn er alweer wat uurtjes voorbij en Rowena besloot toch maar naar Cees te gaan. Dit keer om sorry te zeggen…

Rowena heeft Cees naast f*cking verrader ook nog andere dingen gezegd. Zo zei ze dat hij binnenkort naar huis gaat. Rowena gaat hierover nogmaals het gesprek aan met Cees. Om haar opmerkingen toe te lichten. Ze legt hem uit dat ze zich gekwetst voelt. Cees vertelt dat dit bij hem ook het geval is. En zegt vervolgens dat hij het agressieve gedrag van Rowena meer dan zat is. Hij vindt het echt absoluut niet kunnen dat Rowena met kopjes gooide op de bewuste avond. Rowena geeft hem daar gelijk in. En biedt haar excuses aan voor de opmerkingen die ze heeft gemaakt. Ze vertelt Cees dat dit voort komt uit het feit dat ze zich gekwetst voelt. Cees vindt dat ze dit eerder had moeten zeggen. Maar dat doe je niet, want je bent stronteigenwijs voegt hij eraan toe. Vervolgens praten de twee hun ruzie op een rustige toon uit. De twee luisteren naar elkaar en ze vertellen beiden hun kant van het verhaal. Uiteindelijk geven de twee elkaar een knuffel. Rowena kan hier op dit moment niet droog houden. Cees troost haar. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *