Billy wil Ruud terug als maatje

Billy wil Ruud terug als maatje

Billy is weer terug in Utopia, inmiddels alweer een paar uur. Vanaf het moment dat ze in Utopia is wordt ze goed opgevangen en krijgt ze voldoende aandacht van haar mede bewoners. Iedereen lijkt het leuk te vinden dat ze er weer is. Als de rust een beetje terug is besluiten Ruud en Billy een rondje te lopen en wat bij te kletsen.

Billy begint over haar spontane bezoek van een aantal dagen geleden. En vertelt dat het voor haar erg emotioneel was en dat ze er twee nachten niet van heeft kunnen slapen. Vervolgens geeft ze Ruud gelijk over alles wat hij heeft gezegd. En laat weten erg veel spijt te hebben dat ze Ruud zo veel verdriet heeft aangedaan. Wel  geeft ze toe dat ze het fijn zou vinden om hier af en toe met hem over te praten. Ruud antwoordt dat het tijd nodig heeft. Ik wil echt heel graag mijn maatje terug gaat Billy verder. Ruud zegt dat ze hun best gaan doen. Vervolgens geven de twee  elkaar een knuffel. Billy bedankt Ruud nogmaals voor deze kans. Wat heb jij een groot hart, we houden allemaal zo veel van jou benadrukt ze. Zou er weer iets ontstaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *