Een aantal reacties na de komst van Billy

Een aantal reacties na de komst van Billy

Billy is nu een aantal uur in Utopia, ze is als zestiende bewoner naar de mini samenleving gekomen door een referendum wat Ruud is gestart. Na de komst van Billy werd er al snel over haar gesproken. Hier lees je een aantal reacties terug.

Billy kwam met aardig wat energie Utopia binnen. We zijn dit wel een beetje van haar gewend, we kennen haar immers. De rest van de bewoners waren enthousiast en dat was in de omgang wel te merken. Zo werd er geknuffeld en gelachen. Alleen Ruud is opvallend stil. Hij laat weten overspoelt te zijn door emoties. Van de ene kant is hij blij Billy weer te zien maar van de andere kant vindt hij het wel snel gaan. Ook andere bewoners merken verandering bij Ruud zo is hij stiller maar gedraagt zich ook wat ongemakkelijk. Ook zijn de ogen gericht op Rowena. Het is niemand ontgaan dat zij en Ruud het de laatste tijd wel erg goed konden vinden. Maar zij lijkt de komst van Billy niet erg te vinden, beide dames zijn erg enthousiast. Ook later als de twee even gekletst hebben, blijkt dat ze het tot op heden goed kunnen vinden. Ook tegen de andere bewoners is Rowena enthousiast over Billy. Ze  laat weten blij te zijn met de komst van deze positieve persoonlijkheid. Dit hadden we echt even nodig voegt ze eraan toe. Ook de andere bewoners, met name de meiden zijn erg enthousiast over Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 00:30

    rowena hád een vriend thuis. ramona moet nog iemand vinden hhh. ondanks dat ik billy helemaal niks vindt kwa innerlijk en uiterlijk, vind ik het wel leuk dat ze terug is. weer eens wat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *