Rowena gunt Ruud de tijd om het uit te zoeken met Billy

Rowena gunt Ruud de tijd om het uit te zoeken met Billy

Nog meer nieuws van afgelopen avond. We schreven al over de reacties na de komst van Billy. Er zijn namelijk ook velen ogen gericht op Rowena. Hoe reageert zij? Gaat er iets veranderen tussen haar en Ruud?

Een aantal bewoners hebben door de dag heen gevraagd hoe het met Rowena gaan. Ze zijn zich er van bewust dat de komst van Billy ook de nodige veranderingen voor haar met zich mee brengt. Ruud en Rowena waren de afgelopen periode heel close. En hadden het erg gezellig met elkaar. Rowena vertelt aan iedereen dat het goed gaat. En vertelt dat ze Billy een leuke vrolijke vrouw vindt. Wat later als Rowena bezig is met de afwas zoekt Ruud haar even op. Hij masseert vervolgens haar schouders en vraagt hoe het met haar is. Ja en met jou antwoordt Rowena. Ruud reageert dat hij kapot is van alle emoties vandaag. Rowena zegt hem dat ze hun draai wel weer gaan vinden. Het is dag één. het komt allemaal goed voegt ze eraan toe. De twee kijken elkaar lang aan. Dan zegt Ruud dat hij weet wat ze denkt. Even later neemt Romy Rowena apart. Ze wil weten hoe het echt met Rowena gaat. Rowena antwoordt dat ze het lastig vindt dat alle ogen op haar zijn gericht. Ik heb het idee dat ik mij moet verantwoorden legt ze verder uit. Ik ben blij voor Ruud en ik gun hem de tijd om het uit te zoeken met Billy. Ik denk dat alles vanzelf weer normaal wordt. Wel mis ik mijn eigen vriend nu nog meer geeft ze toe aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *