Gina ontving familie in Utopia

Gina ontving familie in Utopia

Gisteren was Gina alweer vijftien maanden in Utopia. En dat werd extra gevierd want ze kreeg afgelopen avond familiebezoek! En het was eigenlijk heel de dag al te merken aan haar. Ze was erg vrolijk en als het bezoek uiteindelijk arriveert wordt er flink geknuffeld en gelachen. Naast familie is haar hondje ook meegekomen. Iedereen komt ook even gedag zeggen en daarna gaat het gezelschap richting de picknicktafel. Vervolgens wordt er taart verdeelt en wordt Gina helemaal bijgepraat van nieuws uit haar omgeving. Ook neemt Gina haar moeder nog even apart. De twee hebben een goed gesprek. Gina’s moeder geeft haar dochter advies. Gina geeft op haar beurt aan dat ze nog lang niet klaar is in Utopia en nog veel wil bereiken. Vervolgens geeft Gina haar bezoek een rondleiding. Er wordt veel gelachen. Niet veel later is het alweer tijd voor het afscheid. Kortom het was een top dag voor Gina!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *