Billy maakt een ontbijt op bed voor Ruud

Billy maakt een ontbijt op bed voor Ruud

Een nieuwe dag is begonnen en voor Billy is dat haar eerste dag in Utopia. Haar dag begon al vroeg…

Om acht uur stond Billy namelijk al op. De andere bewoners lagen toen nog heerlijk te slapen, muisstil liep ze door de loods om anderen niet wakker te maken. Vervolgens zet ze een kopje koffie en maakt een ontbijtje klaar. Maar niet alleen voor zichzelf. Ze loopt naar buiten met een bordje in haar hand en gaat naar de suite, waar Ruud nog ligt te slapen. Heb je al wat aan? vraagt Billy  voordat ze naar binnen stapt. Ruud is verrast dat Billy hem een ontbijt op bed komt brengen. Hij kan hier wel aan wennen zo zegt hij maar Billy antwoordt hem gelijk dat dit een éénmalige actie is. Daarna spreken de twee nog even over afgelopen avond. Zo heeft Billy naar eigen zeggen met Ceessie zitten ouwehoeren. Mooie vent is dat! Ik vind hem geweldig voegt ze er lachend aan toe. Billy vertrekt daarna weer om koffie te halen voor Ruud. Wat is dit erg zeg zegt ze tegen hem. Eenmaal terug praten de twee nog even  over het Utopia en wat zij gewend zijn. Het is nu rommeliger, volgens Billy en Ruud is dit met haar eens. Daarna praten ze nog over allerlei dingen en beginnen dan aan hun dag, want Bender moet gevoerd worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *